Do sada održano pet okruglih stolova u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“

Početkom naredne nedelje, u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, koju organizuje Bečejsko udruženje mladih u saradnji sa lokalnom samoupravom, održaće se okrugli stolovi u Mesnim zajednicama Poljanice, Bačko Petrovo Selo i Radičević.

Okrugli sto u prostorijama MZ Poljanice zakazan je za ponedeljak, 9. novembar, od 18 sati, dok će u isto vreme narednog dana (10. novembra) meštani Bačkog Petrovog Sela razgovarati sa predsednikom opštine o svojim budžetskim prioritetima, a u sredu, 11. novembra, okrugli sto je zakazan u MZ Radičević, takođe od 18 sati.

Građani koji nisu u prilici da prisustvuju razgovorima mogu da predlože budžetske prioritete za narednu godinu putem ELEKTRONSKOG UPITNIKA do 12. novembra, navode organizatori. Predlozi sa najviše glasova naći će se na glasačkom listiću.

Ovog puta na raspalaganju je 50 miliona dinara, što je za pola manje u odnosu na prošlu godinu, a razlog tome je nepovoljna situacija sa korona virusom koja se odražava i na stanje u budžetu.

Do sada je održano pet okruglih stolova u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, a kako su protekli, pogledajte u nastavku.

Okrugli sto u Bačkom Gradištu

 

Okrugli sto u I Mesnoj zajednici u Bečeju

 

 

Okrugli sto u II Mesnoj zajednici u Bečeju

 

 

Okrugli sto u III Mesnoj zajednici u Bečeju

 

 

Razgovor o budžetskim prioritetima sa meštanima MZ Mileševo