Danas i sutra (2. i 3. decembar) građani opštine Bečej putem interneta mogu da glasaju za budžetske prioritete u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, dok sutra mogu da odu do svojih mesnih zajednica i popune glasački listić.

Savet Treće mesne zajednice i ove godine je na okruglom stolu koji je organizovan uoči glasanja, predstavio listu prioriteta koje su tokom godine prikupljali od građana te mesne zajednice.

Iako su svi prioriteti važni, a neki se godinama ponavljaju, predsednica Saveta Erika Blažić apeluje na sve meštane da glas daju i za asfaltiranje Dobrovoljačke ulice u koju, kako kaže, služba Hitne pomoći i komunalne službe često ne mogu da uđu i budu na usluzi građanima.

Prioriteti su: asfaltiranje ulice Servo Mihalja i Dobrovoljačke ulice, ograđivanje i javna rasveta na pijaci u Novom selu, sanacija javne rasvete na Iđoškom putu, Topolskom putu, kod Poćes rampe i kod groblja, sanacija podloge, izgradnja sadržaja i osvetljenje sportskog terena, izgradnja biciklističke staze na Srbobranskom putu, uređenje Vašarišta, sanacija Doma kulture „Fekete Maćaš“, izgradnja biciklističke staze na Petrovoselskom putu.