Asfaltiranje i sanacija ulice Borisa Kidriča, izgradnja dečijeg igrališta u Mileševu kod škole, izgradnja staze od Mileševa do Drljana i sanacija javne rasvete u selu gde je potrebno, prioriteti su meštana Mileševa i Drljana.

Sve ovo, kao i druge potrebe koje unapređuju kvalitet život u ta dva sela pod okriljem jedne mesne zajednice, naveli su na okruglom stolu u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš” kada su ih organizatori posetili.

-Zadovoljni smo okruglim stolom i zadovoljni smo s tim koliko je građana došlo da kaže svoje prioritete, rekao je predsednik Saveta Mesne zajednice Mileševo Peter Firic i dodao da je prioritet svih prioriteta ulica Borisa Kidriča, ali i drugi koje su meštani rekli.

Danas i sutra građani opštine Bečej putem interneta mogu da glasaju za budžetske prioritete u okviru akcije „Budžet po meri građana – I ti se pitaš“, dok sutra mogu da odu do svojih mesnih zajednica i popune glasački listić. Rezultati će biti poznati već u ponedeljak, a javna rasprava o opštinskom budžetu za narednu godinu je predviđena 8. decembra u zgradi opštine Bečej.

Glasanje je moguće putem ovog linka, a mesne zajednice će biti otvorene u nedelju od 9 do 16 sati.